17 Görüntülenme
Yahşi Batı Full İzle
7.4 IMDB Puanı

Yahşi Batı Full İzle

Komedi türünden bir yapım olan Yahşi Batı, 19. yüzyılda Amerika’ya gönderilen 2 Osmanlı habercisinin hikayesini anlatır. Özel görev kapsamında yolculuk eden ikili, padişahın verdiği elması üst düzey yetkiliye hediye edecektir. Mücevheri çaldırmaları sonucunda serüvenleri akıl almaz bir boyuta taşınır. Yahşi Batı full izle opsiyonuyla yetkililerin zorlu macerasına ortak olabilir ve eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.
Yahşi Batı Filmi Konusu
Yahşi Batı, görev nedeniyle Amerika’ya yolculuk eden iki yetkilinin trajikomik öyküsünü konu alır. Devletler arasında taşıdığı mücevheri korumayı başaramayan karakterler, haydutlar tarafından soyguna uğrar. Bunun üzerine elması geri almak üzere çetin bir mücadeleye girerler. Soygundan sorumlu olanları ararken suçluları arayan ödül avcılarına dönüşürler. Kasabalardan topladıkları av işleriyle çalınan paralarını toplamaya çalışırlar.
İkilinin macerası verdikleri mücadele ile sınırlı değildir. Aynı zamanda geçici olarak kaldıkları kasabada da türlü sorunlarla baş etmek zorunda kalırlar. Bunun üzerine pek çok farklı trajikomik olayın başrolünde yer alırlar. Mücevheri bulma şanları gün geçtikçe düşerken karakterlerin hırsı ve azmi de bir o kadar yükselmeye başlar.
Yahşi Batı Oyuncuları
Filmin yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak oturur. Senarist ise başrol karakteriini canlandıran ünlü komedyen Cem Yılmaz’dır. Oyuncu kadrosu arasında Ozan Güven ve Demet Evgar gibi başarılı oyuncular bulunur. 1 Ocak 2010 tarihinde vizyona giren filme Yahşi Batı izle seçeneğiyle ulaşım sağlayabilirsiniz.

Film hakkındaki düşüncelerinizi paylaşın